Representa una fussió de la millor gastronomia italiana, la cuina creativa actual i la cuina tradicional de casa nostra.
Un projecte que neix a Sant Gregori (Girona) el 2010 de la mà d'un jove emprenedor enamorat de la bona gastronomia.
Aquesta primera experiència va permetre donar vida a un petit obrador de farina, on vaig poder començar a preparar les pizzes de la forma tradicional, respectant els ingredients i receptes de sempre, al mateix temps aquest espai em va proporcionar una inspiració especial que va donar vida al receptari creatiu, personal i el gust per la cuina creativa i de vanguarda.
Amb aquesta filosofia a finals del 2010 va nèixer El Petit Obrador ® a la localitat de St Gregori (Girona). Un referent a la zona a la zona per la qualitat del seu producte, una elaboració tradicional amb una carta creativa d'autor.
Dos anys més tard i després d'haver rebut aquest reconeixement per part del públic i els mitjans de premsa especialitzada del sector, obre el seu segon local, un segon model de negoci dins de la marca, un restaurant a Sarria de Ter (Girona).
El Petit Obrador ® distribueix les seves pizzes fresques per coure a casa, per tal de diversificar la seva oferta i arribar al públic d’arreu gràcies al comerç electrònic.